Wet&Dry
Sommar&VinterLand&StadWet&DrySommar&Vinter

DET HÄR ÄR WET&DRY

FODRALET SOM SKYDDAR DIN SMARTPHONE FRÅN OMVÄRLDENS FAROR

Har du någon gång varit tveksam till att ta med dig din smartphone av rädsla för att den ska skadas? Det hade vi.

Det kunde vara när man skulle till stranden, båten, skogen eller skidbacken. Vad skulle telefonen tycka om sand, havsvatten, lera, barr eller snö?

Det var därför vi tog fram Wet&Dry - ett fodral som skyddar din smartphone från allt det där som kan vara farligt i omvärlden.

Dessutom tog vi fram ett smart kardborrespänne och ett snörfäste för enkel fastsättning av fodralet.
skidbacke

EN VÄN I SKIDBACKEN

Det var i skidbacken som idén till Wet&Dry först tog sin form. Skulle man våga ha med sin smartphone på en plats där risken att den skulle hamna i den elaka snön var så överhängande?

Svaret var inte ett självklart ja, och även om man tog med sig telefonen så ville man gärna ha den instoppad i någon innerficka under jackan.

Lite synd, tyckte vi. Särskilt när det fanns en massa fiffiga appar som höll koll på hur långt, snabbt och bra man åkte.

Lösningen skulle vara ett fodral som skyddade mot is och snö, samtidigt som man enkelt kunde spänna fast det utanpå jackan. Grunden i det som kom att bli Wet&Dry.

BESKYDDAREN PÅ CYKELTUREN OCH I SKOGEN

När vintern övergick i vår fortsatte tanken om att ta fram ett skyddande fodral till smartphone att växa.

Leriga skogsstigar och regn utgjorde oberäkneliga faror under skogspromenader, cykelturer och joggingrundor.

Även på sommaren var riskerna för ens smartphone överhängande. När man var på stranden eller ute på sjön kunde alltför många olyckor hända. Vatten, sand, utspillda drycker och oerhört mycket annat kunde enkelt ta död på en smartphone.

Samtidigt ville vi väldigt gärna kunna använda våra telefoner, med alla de användbara funktioner som de hade.
cykel i skogen
bilverkstad

PÅ JOBBET OCH PÅ FRITIDEN

Skyddet mot alla oberäkneliga faror blev som sagt Wet&Dry, ett fodral som kan stå emot regn, snö, lera och de allra flesta andra av omvärldens faror. Dessutom håller den din smartphone fri från smuts och repor.

Förutom att vara användbar vid de flesta typer av fritidsaktiviteter utgör Wet&Dry ett oumbärligt skydd för alla arbetssituationer där man inte vill att jobbets smuts ska komma åt telefonen. Wet&Dry skyddar nämligen även mot både byggdamm och oljiga händer. Och i de flesta fall kan man göra rent den enkelt under rinnande vatten.

Wet&Dry hittar du bland annat hos välsorterade sport-, frilufts-, telefonbutiker. En komplett förteckning över återförsäljare hittar du här.

FRÅGOR&SVAR

Ingår kardborrespänne och snörfäste när jag köper en Wet&Dry?
Självklart ingår både kardborrespänne och snörfäste! Du behöver inte köpa några extra tillbehör. Se frågan ovan.

Fungerar pekskärmen genom Wet&Dry?
Ja, självklart gör den det!

Fungerar det att prata i telefonen genom en Wet&Dry?
Ja, utan problem! Ljudet hörs bra både för dig och den du talar med. Ibland kan ljudkvaliteten med Wet&Dry till och med vara bättre än utan fodral, i och med att en del av vindbruset dämpas.

Kan jag koppla in hörlurar och lyssna på musik när jag har en Wet&Dry?
Ja, du kan leda ut hörlurssladden i kanten på fodralets öppning och stänga resten.

Fungerar telefonens kamera genom Wet&Dry?
Ja, beroende på telefonmodell. Räkna dock med att kvaliteten på bilderna kan bli något sämre än utan fodral.

Är Wet&Dry helt vattentät?
Vi har gjort omfattande tester med Wet&Dry och vatten utan att det har läckt in. Vi rekommenderar dock ändå inte att använda Wet&Dry under vatten vid exempelvis bad eller dykning, se den mer som ett beständigt skydd för regn och snö. Att den även skyddar mot väta när olyckan skulle vara framme kan ses som en bonus.

Hur kan jag tvätta min Wet&Dry?
Oftast räcker det med att spola av din Wet&Dry under rinnande vatten, annars kan självklart även tvål eller annat rengöringsmedel användas. Vi rekommenderar dock att du tar ur din telefon vid tvätt.

Var kan jag köpa Wet&Dry?
Wet&Dry finns hos välsorterade sport-, frilufts- och telefonbutiker. En komplett förteckning över återförsäljare hittar du om du klickar här.

Har du en fråga som inte finns besvarad här? Vill du ha mer information om Wet&Dry? Vill du bli återförsäljare? Tveka inte att kontakta oss!
© 2019 Wet&Dry
O. Klaveback KBWebbsidan skapad av Automotiv